Shinjuku Kappo NAKAJIMA

13,300 円 〜
/ 人
  • 記念日サービス

  • 英語メニュー

  • 英語スタッフ

A first-rate Japanese restaurant dedicated to progress while preserving the traditions passed down through generations

world gourmet guide awarded Shinjuku Kappo Nakajima serves innovative new dishes while offering traditional Japanese cuisine made with seasonal ingredients.

The current owner Sadaharu Nakajima's grandfather Teijiro Nakajima was the first head chef of Hoshigaoka Saryo, the exclusive high-class restaurant that was opened in 1925 and run by Rosanjin Kitaoji. Teijiro's son branched off and opened Nakajima in Shinjuku. The current owner Sadaharu is his heir, and his hereditary culinary talent is evident in the food. Sadaharu Nakajima and his restaurant has received a great deal of exposure on television, in print, and in other media.

Their specialty dish is the Owan. The owner lavishes his greatest skill on this soup dish, which he considers the embodiment of Japanese cuisine. All the dishes are prepared with great care, and seasoned to precise standards.

This renowned restaurant is a short walk from Shinjiku station but has a relaxed atmosphere that is very different from the bustle of the rest of Shinjuku. This is a perfect place for entertaining guests with delicious Japanese food.

------------------------------------------------------------------
* The availability of an English version of this page does not guarantee that the restaurant can provide services in English unless otherwise stated. Please be aware that, even if stated, there may still be days when English speaking staff are unavailable.

* Nakajima does not accept lunch reservation, queuing at lunch time is the only possible way to enjoy their lunch menu.

アクセス

おすすめコメント(17)

  • 30's

    来店日: 11/2021
    お食事が非常に美味しいもので、接待相手の方も自分も使いたいとおっしゃっていただけました。
    来店回数: 2回以上訪問来店目的: 仕事で接待
  • 40's

    来店日: 7/2021
    料理が美味しいのはもちろんですが、居心地もよく、料理を出されるタイミングもちょうど良かったです。またお造りで出た魚の全体像が分からないと同行者と話していたらさりげなく話に入ってくださり、図鑑までみせていただきました。お料理の説明も丁寧でした。行く前は敷居が高いかな?と思っていましたが、ほっこりリラックスしながら、食事ができました。中嶋の皆様、ありがとうございました。
    来店回数: 初回訪問来店目的: デート
  • 30's

    来店日: 3/2021
    日本料理の基本ともいえるお仕事が一つ一つの食材になされていて、食べるたびに幸せな気持ちになりました。またぜひ伺わせてください。
    来店回数: 初回訪問来店目的: 家族や親戚

FAQ

コース

ディナー
Omakase Course + 1 Drink
13,300 円 / 人

店舗情報

店名

Shinjuku Kappo NAKAJIMA [新宿割烹 中嶋]

ジャンル

Japanese, Kaiseki, Washoku

営業時間

Lunch: 11:30~14:00 (L.O. 13:30) Dinner: 17:30~21:00 (L.O. 20:00)

定休日

Sunday, Public holidays

アクセス

3-32-5, Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokyo

おすすめのレストラン

予約

×
Shinjuku Kappo NAKAJIMA [新宿割烹 中嶋]
Shinjuku/Arakicho/Yotsuya
予約