French Cuisine Tiare

5,292 JPY 〜
/ Guest
  • Anniversary Services

  • English Menu

A classic style French in a warm atmosphere

"French Cuisine Tiare" is found not far from Kyoto City Office. "Tiare" means "flower" in Tahitian, and the coral themed interior is decorated with flowers carefully arranged by the owner's wife. The restaurant was designed with the hope that guests would enjoy classic French cuisine with family and friends in an atmosphere reminiscent of a relaxing French resort.

Owner and chef, Hiroaki Hashimoto, gained his experience at various hotels and authentic French restaurants in Osaka and Kyoto. Concentrating mainly on classic French cooking, his specialty is "Snow Crab Flan," a small appetizer that is offered year round. Many people make their way the restaurant just for this. Also noteworthy is the deeply flavorful sauce served with meat dishes that acts to enhance the taste. Food is playfully presented on colorful dishes that match the interior nicely and add character and comfort to the classic French cuisine.

Chef Hashimoto's thoughtful and flexible attitude to guest's tastes and his wife's extremely hospitable and friendly character have made "French Cuisine Tiare" popular with people of all ages. Whether for a formal occasion or just to enjoy a casual meal with family and friends, we invite you to visit this restaurant.
------------------------------------------------------------------
*The availability of this webpage does not guarantee that the restaurant presented provides services in English, unless otherwise stated. Please be aware that English services may also depend on staff availability at the restaurant.

【Access】
A 3-minute walk from Kyoutoshiyakushomae Station(Kyoto Municipal Subway Tozai Line)

Access

Recommendation(4)

  • 20's

    Date of Visit: 1/2019
    彼女と自分の誕生日に利用しました。 6480円×2名のディナーコースを選びましたが、お値段以上の料理と雰囲気に、大変満足です。 1品目のズワイガニのフランから、さすがの一言です。寒い日でしたが、ひと口目から温もりある味で心が満たされました。個人的には子どもの頃に、両親が背伸びして連れて行ってくれた高級フランス料理を思い出しました。自分のお金でフレンチが食べられるようになったかと思うと胸がいっぱいです。 シェフ特製のライ麦パン。これははじめての味で、大変おいしくいただきました。オリーブオイルだけでなく、2品目の料理に添えてあったそら豆とハイビスカスのソースとよく合いました。 また、私達はお酒がまったく飲めないため、赤葡萄ジュース、アップルタイザーなど頼みましたが、そんな方にとっても選びやすいように、メニューが工夫されていたのも印象的です。非常に料理にマッチしていました。 そうして料理は進んでいきますが、ここにコメントを書くたびに思い出すのは、見た目も素晴らしく、すべて美味しかった記憶です。文才がないため、それらをうまく書けない私がいます。最後にデザートとして誕生日のケーキも用意してくださってありがとうございました。 また来たいと思います。ありがとうございました。
    Number of visits: OnePurpose: Anniversary
  • 40's

    Date of Visit: 1/2019
    料理・サービスのクオリティは、お値段のはるか上をいっています。 旅行先で伺いましたが、近くにあったら、通いたいと思うお店です。
    Number of visits: OnePurpose: With family
  • 60's

    Date of Visit: 10/2018
    近頃やたらと多いデザイン性一辺倒の料理に辟易とする中、南仏風のちゃんとしたお料理に穏やかさと温かみを感じました。お勧めいただいたワインもコスト以上に上質で、家族一同大満足のディナーをご提供いただきました。
    Number of visits: OnePurpose: With family

Courses

Dinner
Tiare Recommended Full Course
5,292 JPY / Guest
Dinner
Rossini Full Course Dinner
6,480 JPY / Guest
Dinner
Chef's Omakase Special Course (10-Dish)
9,180 JPY / Guest

Information

Name

French Cuisine Tiare [French Cuisine Tiare (フレンチキュイジーヌ ティアレ)]

Cuisine Type

French

Opening hours

12:00 pm - 3:00 pm (L.O.1:00 pm) 6:00 pm - 10:00 pm (L.O.8:00 pm)

Holidays

Wednesday,

Access

押小路上ル, Husumayatyoudori, Kyoto Nakagyo-ku, Kyoto

Reservation

×
French Cuisine Tiare [French Cuisine Tiare (フレンチキュイジーヌ ティアレ)]
Kyoto/Osaka/Nara
Reservation